10 aprilie 2016

Scoala in contact cu Statia Spatiala Internationala

ARISS EU 282, 12 aprilie 2016, Prima transmisiune live din Romania care te conectează cu astronauții de pe Stația Spațială Internațională. Ora de inceput a evenimentului va fi 15.30, iar ora de inceput a legaturii directe cu Stația Spațială Internațională va fi 16.49.
Evenimentul va fi transmis in direct aici:
www.youtube.com/vodafonebuzz


Universitatea “Valahia” din Târgoviște și Vodafone România prezintă, pentru prima oară în România, un contact în direct, oficial, cu Stația Spațială Internațională. Evenimentul este organizat sub patronajul agențiilor spațiale NASA și ESA precum și a organizației internaționale ARISS și se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, piața Mihai Viteazul, nr.1, 130018, în ziua de 12 aprilie 2016, la ora 15.30.
Luni, 11 aprilie, va avea loc o conferința de presă începând cu ora 12.30 la sala de conferințe a Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară situat în Campus, la adresa Aleea Sinaia, nr. 13, 130004, Târgoviște, Dâmbovița. Cu această ocazie vor raspunde întrebărilor dumneavoastră Rectorul Universității și Decanul Facultății de Inginerie Electrică, Electrică și Tehnologia Informației, iar coordonatorul proiectului va prezenta detaliile tehnice ale contactului cu astronautul american Jeffrey Williams.

Niciun comentariu:

Most viewed posts in last 30 days